259

سالاد چیمیچوری گل کلم

مواد لازم

  • گل کلم بزرگ 1 عدد
  • سیر رنده شده 2 حبه
  • روغن زیتون 2 قاشق
  • پونه تازه خرد شده 2 قاشق
  • آب 2 قاشق
  • سرکه قرمز 2 قاشق چایخوری
  • فلفل تند 1 قاشق چایخوری
  •  فلفل خرد شده 1 قاشق
  • جعفری تازه خرد شده 3 قاشق
  • نمک 3/4 قاشق چایخوری
  •  روغن کانولا یا زیتون 5 قاشق

مشخصات

برای 2 نفر
روش آسان
آشپزی :

در یک قابلمه یا تابه کوچک، روغن، سیر، فلفل و نمک را بریزید و  تقریبا ۲ یا ۳ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا صدای سرخ شدن سیر در بیاید اما قهوه ای نشود. آنها را از روی حرارت بردارید و اینبار فلفل، پونه، آب و سرکه را درون تابه بریزید و کمی تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و روی آن را بپوشانید.

گل کلم را بشوئید و  آن را به صورت لایه های ضخیم ببرید و کمی فلفل روی آنها بپاشید. حال برای کباب کردن آنها می توانید از دو روش استفاده کنید.

در روش اول می توانید آنها را در فر قرار دهید و تا زمانی که کمی قهوه ای شدند، آنها را کباب کنید.

و در روش دوم می توانید از تابه ی نچسب و ۵ قاشق آب کمک بگیرید و اسلایس های گل کلم را در حالیکه در تابه را گذاشته اید، در عرض تنها چند دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. برای اینکار می توانید از تابه دو طرف نیز استفاده کنید.

پس از اینکه گل کلم را کباب کردید آنها را در بشقاب سالاد بچینید و از سس سبزیجات و سس فلفلی که درست کرده بودید روی آنها بریزید و سپس جعفری را روی آنها بپاشید و سالاد را سرو کنید.

بهمن ۷, ۱۳۹۵

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *