199

سالاد ژاپنی با سس سنجد

مواد لازم

  • جوانه لوبیا ۱ پیمانه
  • هویج ۱ عدد
  • ترب سفید ۱ عدد
  • کلم چینی ۱ عدد
  • ارده ۲ قاشق سوپ‎خوری
  • سس سویا ۲ قاشق سوپ‎خوری
  • سرکه سفید ۲ قاشق سوپ‎خوری
  • پودر قند ۲ قاشق سوپ‎خوری
  • روغن کنجد ۱ قاشق سوپ‎خوری
  • کنجد ۱ قاشق سوپ‎خوری

مشخصات

برای 8 نفر
روش متوسط
آشپزی :

دانه‎های کنجد را در یک تابه متوسط ریخته و تابه را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه بر روی حرارت کم قرار می‎دهیم.

ارده را با سس سویا، شکر و روغن در کاسه‎ای کوچک هم می‎زنیم تا کامل ترکیب شوند.

هویج را از طول نازک برش می‎دهیم. ۱ عدد ترب سفید ۱۰ سانتی‎متری را پوست می‎گیریم و از طول نازک می‎بریم. جوانه‎های لوبیا را پاک می‎کنیم.

هویج را با ترب سفید، جوانه لوبیا و کمی از سرکه برنج در کاسه‎ای جداگانه مخلوط می‎کنیم.

کلم را در ۸ تکه برش می‎دهیم.

تکه‎های کلم چینی را در ظرف پذیرایی ریخته و کمی از سرکه برنج را بر روی آن می‎ریزیم. مخلوط هویج را اضافه کرده و باقی‎مانده سرکه برنج را بر روی مخلوط هویج می‎ریزیم.

دانه‎های کنجد و ترکیب سس سویا را بر روی سالاد پاشیده و سرو می‎کنیم.

شهریور ۱۸, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *