345

سالمون کبابی با سس تری‌یاکی

مواد لازم

  • فیله سالمون با پوست 1کیلوگرم
  • روغن گیاهی به مقدار لازم
  • مواد لازم برای مزه دار کردن ساده:
  • سس سویا ¾پیمانه
  • سیر ریز خرد شده 4حبه

مشخصات

برای 6 نفر
روش متوسط
آشپزی :

تمامی مواد مزه دار کننده را در کاسه‌ای با هم مخلوط کنید. فیله‌ها را به عرض۴ تا ۵ سانتی متر ببرید (برای هر نفر۱۵۰ تا ۲۲۰ گرم در نظر بگیرید). سس را در ظرف بزرگ و کم عمقی بریزید. فیله‌ها را آغشته به سس کرده و سپس آن‌ها را روی قسمتی که پوست ندارد در سس بخوابانید. اگر وقت دارید، اجازه دهید ماهی ۱ تا ۲ ساعت در سس در داخل یخچال یا در غیر اینصورت ۲۰ دقیقه اجازه بدهید (در دمای محیط در حالی که گریل را آماده می‌کنید) در سس بماند. قبل از گریل کردن فیله‌ها را از سس بیرون آورده و سس را دور بریزید.

گریل را برای حرارت بالا و مستقیم آماده کنید (اگر از گریل ذغالی استفاده می‌کنید، یک طرف گریل کمتر ذغال ریخته و از آن برای حرارت غیر مستقیم استفاده کنید.)

وقتی گریل خوب داغ شد روغن را با دست و دل بازی روی هر دو طرف فیله‌ها اسپری کنید یا از قلمو استفاده کنید.

فیله‌ها را روی گریل قرار دهید. اول قسمت بدون پوست را به زیر قرار دهید تا خطوط گریل داغ در حالی که فیله‌ها هنوز سفت هستند روی آن‌ها بیافتد. در گریل را ببنید. رویه اول آن را، بسته به ضخامت فیله‌ها، ۱ تا ۳ دقیقه بگذارید بماند. بعد از قرار گرفتن فیله‌ها روی گریل، تا زمان برگرداندن فیله‌ها آن‌ها را تکان ندهید، در غیر این صورت به گریل می‌چسبند و تکه تکه می‌شوند.

منتظر بمانید تا جای گریل روی فیله‌ها بیافتد و لایه نازک مات (پخته شده) روی فیله ایجاد شود.

با استفاده از انبر و در صورت نیاز کفگیر فلزی، ماهی را با دقت برگردانید به طوری که قسمت پوست دار آن روی گریل قرار بگیرد. اگر از گریل ذغالی استفاده می‌کنید، فیله‌ها باید روی قسمتی قرار داده شوند که با ذغال‌ها فاصله زیادی دارند. اگر از گریل گازی استفاده می‌کنید شعله را در حد متوسط کم کرده و در گریل را ببنیدید. ۲ تا ۵ دقیقه دیگر آن‌ها را بپزید (این زمان به ضخامت فیله‌ها بستگی دارد). تمام قسمت سالمون بعد از پخته شدن باید خیلی کمی مات شده باشد.

اگر کمتر از حد لازم پخته شود بهتر از این است که بسوزد. چون می‌توانید دوباره آن را روی گریل قرار دهید اما اگر بسوزد دیگر نمی‌شود کاری کرد.

پس از اطمینان از پخت را از روی گریل برداشته وهمان موقع سرو کنید.

فروردین ۲۳, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *