365

ساندویچ مرغ با سس پستو

مواد لازم

  • سینه مرغ خرد شده ۲ فنجان
  • ماست  ۱/۴ فنجان
  • پنیر موتزارلا ۲۰۰ گرم
  • مواد لازم سس پستو :
  • برگ ریحان تازه ۱ فنجان
  • سیر  ۳ حبه
  • گردو ۳ قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمسان رنده شده ۱/۳ فنجان
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • روغن زیتون  ۱/۳ فنجان

مشخصات

برای 3 نفر
روش متوسط
آشپزی :

روش تهیه سس پستو :

اول لازم است به این نکته اشاره کنم که برای تهیه سس پستو در اصل به دانه کاج نیاز داریم ولی چون در ایران این دانه چندان موجود نیست و به سختی گیر می آید به جای آن گردو را جایگزین کرده ایم . گردو جایگزین بسیار مناسبی برای دانه کاج بوده و در مزه سس تغییری به وجود نمی آورد.

برای تهیه سس پستو، ریحان، سیر، گردو و پارمسان را در همزن ریخته و خوب مخلوط کنید ، سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

حال روغن زیتون را آرام آرام به مواد اضافه و مجدداً هم بزنید .سس را کنار بگذارید تا بقیه مواد را درست کنید.

در یک کاسه بزرگ، مرغ، ۱/۲ فنجان سس پستو ، ماست ، نمک و فلفل را ریخته و هم بزنید.

حال مواد را در یک نان ساندویچی قرار داده و روی آن را مقداری سس پستو و گوجه و چند تکه پنیر بگذارید. می توانید مقداری سبزی نیز به ساندویچتان اضافه کنید.

تیر ۳۱, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *