303

ساندویچ گوشت ایتالیایی

مواد لازم

  • گوشت فاقد استخوان ۱٫۳۰۰ کیلوگرم
  • پیاز خرد شده ۱ عدد
  • سس ایتالیایی فاقد چربی ۱ فنجان
  • سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری
  • نان همبرگر ۱۲ عدد
  • پنیر ایتالیایی یا پنیر موتزارلا سه چهارم فنجان
  • فلفل دلمه قرمز سوخاری شده سه چهارم فنجان
  • برگ ریحان تازه سه چهارم فنجان

مشخصات

برای 12 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

اگر گوشت چربی دارد آنها را بریده و دور بریزید. حالا آن را به چهار تکه قسمت کرده و داخل آرام پز ریخته و پیاز و سس را هم اضافه کنید. درب ظرف را گذاشته و روی حرارت کم برای ۱۰ تا ۱۲ ساعت بپزد. (یا روی حرارت بالا برای ۵ تا ۶ ساعت تا زمانی که گوشت نرم شود)

بعد با یک کفگیر، گوشت و پیاز را از آرام پز خارج کرده و روی تخته برش قرار دهید (یک فنجان از مایع گوشت را نگه دارید). کمی صبر کنید تا گوشت خنک شود بعد با استفاده از دو عدد چنگال گوشت را ریش ریش کنید. (اگر دوست داشته باشید می توانید باقی مانده مایع گوشت را نگه داشته و با ساندویچ سرو کرده تا به عنوان سس استفاده شود، البته قبل از سرو باید آن را گرم کنید)

گوشت های ریش ریش شده و پیاز را به داخل آرام پز برگردانده و سرکه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. درب ظرف را گذاشته و حرارت را زیاد کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید.

هنگام سرو، نصف فنجان از مخلوط گوشت را روی یک نان همبرگر قرار داده، روی آن را پنیر، فلفل دلمه سوخاری و ریحان ریخته و تکه ی دیگر نان را روی آنها قرار دهید.

شهریور ۱۹, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *