383

سوفله پنیر

مواد لازم

  • پنیر چدار یا گودای رنده کرده 185 گرم
  •  کره 45 گرم
  •  آرد 30 گرم
  •  شیر 250 میلی لیتر (1 پیمانه)
  •  نمک و فلفل به میزان لازم
  •  زرده تخم مرغ 4 عدد
  •  ژامبون خرد کرده 1 ورق
  •  سفیده تخم مرغ 6 عدد

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :

کف و دیواره  ظرف مخصوص سوفله را به گنجایش ۸ پیمانه (۲ لیتر) با قدری کره چرب کنید و پنیر بپاشید. آن‌گاه کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. حالا آرد را بیفزائید و ۱-۲ دقیقه تفت دهید. اکنون شیر را کم‌کم بیفزائید.

نمک و فلفل را نیز به سس افزوده و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و زرده تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به سس بیفزائید و خوب مخلوط کنید و بعد ژامبون را اضافه نمائید.

سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. اینک آن‌ را در دو مرحله، همراه با یک قاشق سوپخوری از پنیر به سس فراهم کرده بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید.

آن‌گاه مایه سوفله را درون ظرف‌ها بریزید به‌گونه‌ایکه یک چهارم از سر ظرف سوفله خالی بماند. روی سوفله را با پشت قاشق صاف کنید و باقیمانده پنیر را رویش بپاشید.

اکنون ظرف‌ را در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و سوفله را به مدت تقریبی ۲۵-۳۰ دقیقه، بپزید.

یادآوری: سوفله را در همان ظرف که طبخ کرده‌اید، سر میز بیاورید و گرم میل کنید.

اسفند ۹, ۱۳۹۵

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *