492

سوپ سه گوجه

مواد لازم

•    یک عدد پیاز درشت خرد شده •    یک قاشق غذاخوری کره یا روغن زیتون •    یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی (800 گرم) •    ¾ پیمانه گوجه فرنگی خشک •    85 گرم رب گوجه فرنگی کم نمک •    400 گرم آب مرغ کم نمک •    نصف پیمانه کرفس تازه خرد شده •    دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده •    2 تا 3 قاشق چایخوری آب لیموترش •    خامه صبحانه •    جعفری تازه (اختیاری)

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :

۱٫    در یک قابلمه متوسط، پیاز را با کره روی حرارت متوسط حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. کنسرو گوجه فرنگی را به همراه نصف پیمانه گوجه فرنگی خشک، رب، آب مرغ، جعفری و کرفس اضافه کنید. بگذارید مواد بجوشند سپس حرارت را کم کنید تا ۲۰ دقیقه نیم جوش باشد.
۲٫    در این فاصله، باقی گوجه فرنگی های خشک را یک دقیقه داخل آب داخل مایکروفر بگذارید. آنها را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
۳٫    مخلوط گوجه فرنگی را داخل غذاساز بریزید تا پوره شود. آن را داخل شیرجوش بریزید و آب لیمو را به آن اضافه کنید. روی آن خامه و  جعفری بریزید و سرو کنید.

فروردین ۲۵, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *