160

سوپ مرغ کرمدار

مواد لازم

  • تره فرنگی: دو ساقه
  • کرفس: دو ساقه
  • هویج: دو عدد
  • پیاز: دو عدد
  • جعفری ساطوری شده: دو قاشق سوپخـوری
  • سینه مرغ پخته شده: یک و نیم پیمانه
  • شیر: دو پیمانه
  • خامه: 3/1 پیمانه
  • پنیر گودا: 100 گرم
  • آبلیـموی تازه: پیمانه
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • کره: نصف پیمانه
  • آرد: نصف پیمانه
  • آب مرغ: یک و نیم پیمانه

مشخصات

برای 5 نفر
روش متوسط
آشپزی :

قسمت سفید تره‌فرنگی‌ها را پس از شستن ریز خرد می‌کنیم. کرفس را خرد کرده و هویج‌ها را پس از پوست گرفتن به صورت مکعبی برش می‌دهیم. پیازها را نیز به صورت نگینی خرد می‌کنیم. تمام سبزیجات را در ۳۰ گرم کره تفت می‌دهیم. آرد را با ۳۰ گرم دیگر کره تفت داده و به سبزیجات اضافه می‌کنیم.

آب مرغ را به تدریج اضافه کرده، روی حرارت ملایم قرار داده تا بپزد. پس از طبخ در صافی خیلی ریز ریخته، سپس سبزیجاتی را که در صافی باقی مانده را در مخلوط‌کن ریخته و له می‌کنیم. مجددا در قابلمه برمی‌گردانیم سینه مرغ را مکعبی خرد کرده، در مابقی کره تفت داده و به سوپ اضافه می‌کنیم. نمک، فلفل و شیر را افزوده و در ظرف را می‌بندیم تا سوپ بپزد. در آخر کار حرارت را خاموش می‌کنیم. خامه را با آبلیموی تازه به اندازه دلخواه به سوپ اضافه می‌کنیم. پنیر گودا را به صورت مکعب‌های یک سانتی‌متری برش داده، در ظرف سوپخوری ریخته، روی آن را با جعفری و خامه تزیین می‌کنیم.

شهریور ۲۴, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *