247

سوپ پیاز و سیب زمینی با چاشنی پرتقال

مواد لازم

  •  روغن نباتی : 2 قاشق غذاخوری
  •  سیب زمینی , نگینی خرد شده : 900 گرم
  •  هویج , نگینی خرد شده : 1 عدد
  •  پیاز , خلال شده : 2 عدد
  •  سیر , له شده : 2 حبه
  •  عصاره سبزیجات : 1 پیمانه
  •  آب پرتقال شیرین نشده : نصف پیمانه
  •  ماست ساده کم چرب : 225 میلی لیتر
  •  گشنیز تازه , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  • گشنیز جهت تزیین : مقداری
  • خلال پوست پرتقال : مقداری

مشخصات

برای 3 نفر
روش متوسط
آشپزی :

۱٫ روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ گرم نموده , سیب زمینی , هویج و پیاز خرد شده و سیر را به آن اضافه نمایید . سبزیجات را به مدت ۵ دقیقه به آرامی تقت دهید و در طول این مدت مرتب آن ها را هم بزنید .
۲٫ آب پرتقال و عصاره سبزیجات را به مواد بیافزایید و بگذارید به جوش بیایند . حرارت را کم نمایید تا آرام بجوشند . درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت ۲۰ دقیقه پخته , هویج و سیب زمینی های نگینی , نرم و ترد شوند .
۳٫ محتویات داخل قابلمه را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و یک دقیقه دستگاه را روشن نمایید تا مواد به شکل پوره در بیایند .
۴٫ قابلمه را بشویید و مواد را دوباره داخل آن برگردانید .
۵٫ در آخر , ماست و گشنیز خرد شده را اضافه نمایید . غذا را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .
۶٫ غذا را در کاسه های گرم سرو نمایید و با شاخه گشنیز و خلال پرتقال تزیین نمایید .

فروردین ۲۸, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *