1398

سیب زمینی تنوری با سس خامه ای

مواد لازم

  •     ۴ عدد سیب زمینی
  •     ۴۵۰ گرم بیکن
  •     برای سس کره
  •     ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده
  •     ۱ قاشق غذاخوری سیر رنده شده
  •     ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
برای سس خامه ای
  •     ۱ پیمانه شیر
  •     ۲۵۰ گرم پنیر خامه ای
  •     ½ قاشق چایخوری نمک
  •     ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     ۱ پیمانه پیاز کوهی (خرد شده)

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :
  1. فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
  2. دو عدد سیخ چوبی را روی سطح صاف قرار دهید.سیب زمینی های شسته شده را در میان آن ها بذارید. با استفاده از چاقوی تیز، آن را با ضخامت های نیم سانتی متری برش دهید. مراقب باشید که حلقه های سیب زمینی از هم جدا نشوند.
  3. سپس سیبزمینی را به مدت ۵ دقیقه در مایکروفر قرار دهید.
  4. کره آب شده، سیر و جعفری خرد شده را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را با قلم مو روی سیب زمینی ها بمالید.
  5. نمک و فلفل سیاه بپاشید. سپس  در بین هر ورقه، یک لایه بیکن یا ژامبون قرار دهید.
  6. سیب زمینی ها را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا طلایی شوند.
  7. در یک شیرجوش کوچک، شیر، پنیر خامه ای، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. پیازکوهی را افزوده و هم بزنید.
  8. در آخر، سس خامه ای را روی سیب زمینی ها ریخته و سرو کنید.
شهریور ۲۶, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *