747

شکلات آلمانی بدون فر

مواد لازم

  • بیسکویت پتی پور پودر شده ۱۰۰ گرم(یا کمی بیشتر)
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شکر  یک دوم پیمانه
  • کره ۱۲۰ گرم
  • پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
  • رنده پوست پرتقال ۱ قاشق سوپ خوری
  • گردو خورد شده یک دوم پیمانه(من خلال پسته هم زدم)

مشخصات

برای 6 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره اب شود

تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم و به کره و کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم فقط در حدی که شکر کاملا حل بشه

از روی حرارت برداشته و گردو و بیسکویت را ریخته می شود ورنده پوست پرتقال یا نارنج رو هم ریخته می شود

اگه مواد شل بود میشه کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد میشه پسته هم ریخت که موقع برش زدن خوشگل بشه

این مقدار را تو ۲تا کیسه فریزر ریخته و خوب فشرده کرده بصورت استوانه و ۳ ساعت تو فریزر گذاشته

موقع برش زدن به دلخواه می تونیم تو پودر نارگیل یا پودر پسته یا بیسکویت پودر شده بغلتونیم

شکلات بسیار خوشمزه ایه و طرفدار زیاد داره البته زمستون مناسبتره چون تو هوای گرم تابستون کمی شل میشه

شهریور ۱۵, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *