309

شیرینی بادام و مارمالاد

مواد لازم

  • كره 150 گرم
  • شكر 100 گرم
  • زرده تخم‌مرغ 3 عدد
  • وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری
  • آرد 220 گرم
  • بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری
  • نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری
  • سفیده تخم‌مرغ 2 عدد
  • بادام خرد كرده 80 گرم
  • مارمالاد توت فرنگی 2 قاشق سوپخوری

مشخصات

برای 6 نفر
روش متوسط
آشپزی :

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را چرب نمائید و كنار بگذارید. آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و زرده‌های تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید. حالا آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را اضافه نمائید و مخلوط كنید تا خمیر صاف و لطیفی حاصل شود.

اینك هر بار یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید. – بهتر است وزن هر تكه بیشتر از ۱۲ گرم نباشد – سفیده‌های تخم‌مرغ را با چنگال بزنید و توپ‌های خمیری را در آن فرو ببرید و در بادام بغلتانید.

توپ‌های خمیر فراهم كرده را با فاصله در سینی بچینید و در مركز‌شان با دسته قاشق چوبی حفر‌ه‌ای ایجاد كنید. سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه شیرینی را بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، درون حفره‌ها را با مارمالاد پر كنید.

اردیبهشت ۳, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *