123

شیرینی خارجی

مواد لازم

  • مواد لازم برای تزئین کیک:
  • زرده تخم مرغ : دو عدد
  • گردوی خرد شده: د گرم
  • عسل: پنجاه گرم
  • کره: پنجاه گرم
  • شکر: صد گرم
  • شیر: شش قاشق سوپخوری
  • مواد لازم برای تهیه کیک ایتالیایی
  • آرد سفید: دویست و پنجاه گرم
  • شکر: صد و هفتاد و پنج گرم
  • کره: ۱۵۰ گرم (و یا روغن جامد صد و بیست گرم)
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • شیر: ۱ پیمانه (۱ لیوان معمولی)
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری

مشخصات

برای 5 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

آرد، بیکینگ پودر، شکر و وانیل را مخلوط کنید ، دو عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط نماییم .

کره را کمی گرم کنید داخل تخم مرغ ها می ریزیم و هم می زنیم تا تخم مرغ ها و کره مخلوط شوند .

شیر را اضافه کنیم و مخلوط آرد و شکر را می ریزیم و هم می زنیم تا مواد مخلوط شود و مایه نرم و لطیفی بدرست شود .

قالب مناسبی را چرب کنید ، آرد بپاشیم و مایه را در قالب می ریزیم؛ باید سر قالب سه تا چهار سانتی متر خالی بماند.

عسل، پنجاه گرم کره، صد گرم شکر ، شش قاشق سوپخوری شیر، نوک قاشق چایخوری نمک و گردوی خرد کرده را در ظرف کوچکی بریزیم ؛ ظرف را روی حرارت بگزاریم  تا جوش بزرند .

۲ عدد زرده تخم مرغ را مخلوط کنید ، داخل بقیه مواد می ریزیم و هم می زنیم.

وقتی مایه کمی غلیظ شد آن را از روی حرارت برمی داریم و داخل قالب روی مایه کیک می دهیم.

فر را با حرارت سیصد و پنجاه درجه فارنهایت یا صد و هفتاد و پنج درجه سانتیگراد گرم می کنیم.

قالب را روی پنجره میانی فر بگزاریم ؛ کیک باید چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت  در فر بماند تا بالا بیاید، رو و اطراف آن کاملا طلایی شود.

بعد قالب را بیرون می آوریم و بعد از سرد شدن با کارد اطراف کیک را از قالب جدا کنید ، کیک را در ظرف بگزارید.

این کیک را می توان ساده و فاقد مواد تزئینی هم درست کرد . در اینصورت وقتی مایه کیک آماده شد آنرا در قالب بریزیم و بپزیم .

شهریور ۱۹, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *