674

شیرینی فندق و شکلات

مواد لازم

  • پودر قندنیم پیمانه
     کره (خردشده)170 گرم
  •  وانیلیک هشتم قاشق چایخوری
  •  زرده تخم مرغ2 عدد
  •  فندق (پودر شده)نیم پیمانه
  •  آرد گندم (الک شده )3 پیمانه
  •  شکلات (ذوب شده به روش بن ماری )150 گرم
  •  فندق (دونیم و تفت داده شده)100 گرم

مشخصات

برای 3 نفر
روش متوسط
آشپزی :
۱٫فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید.
۲٫پودر قند و کره را در ظرفی مناسب ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود، سپس وانیل را به آن بیفزایید.
۳٫زرده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه ریخته و هم بزنید، سپس به مخلوط کره اضافه کنید. پودر فندق و آرد گندم را نیز به آن افزوده و با لیسک (قاشق پلاستیکی) هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را در سلفون پیچیده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
۴٫خمیر را به قطر یک سانتی متر با وردنه روی کاغذ روغنی باز کرده و قالب بزنید، سپس در سینی فر چیده و به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا بپزد.
۵٫پس از این مدت، شیرینی را از فر بیرون آورده و بگذارید سرد شود، سپس روی شیرینی ها را به شکلات ذوب شده آغشته کرده، روی آن ها فندق قرار داده و بگذارید کمی سرد شوند، سپس سرو کنید.
مرداد ۲۵, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *