142

شیرینی کادایف ترکیه ای

مواد لازم

مشخصات

برای 8 نفر
روش متوسط
آشپزی :

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. کمی از کره ذوب شده را داخل یک ظرف پیرکس مستطیلی بزرگ بریزید و آن را به کف و دیواره‌های ظرف بمالید. رشته کادایف را با دست از هم باز کنید و یک لایه از آن را کف ظرف چرب شده بریزید. تا جای ممکن روی آن فشار بیاورید تا فشرده شود و یک لایه یکی دو سانتی از رشته کادایف فشرده داشته باشید. بقیه کره را روی لایه کادایف بریزید یا بمالید و بعد ظرف را ۲۰–۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کادایف به رنگ قهوه‌ای روشن در بیاید. مرتب چک کنید و مراقب باشید نسوزد.

ضمن طلایی شدن شیرینی کادایف در فر، شربت را آماده کنید. شکر، آب و دارچین را در قابلمه کوچک بریزید و روی شعله ۶–۸ دقیقه آن را حرارت دهید تا حالت شربت پیدا کند. نگران غلظت کم آن نباشید چون وقتی شربت خنک شود غلیظ‌تر خواهد شد. شربت را از روی گاز بردارید و بلافاصله آبلیمو را با آن مخلوط کنید. وقتی کادایف طلایی را از فر خارج کردید، شربت را روی ان بریزید.

حال لایه کاستارد را آماده کنید. شکر و زرده های تخم مرغ را داخل یک قابلمه (ترجیحاً نچسب) بریزید و با قاشق چوبی خوب هم بزنید. قابلمه را روی شعله قرار دهید. آرد سمولینا، آرد ذرت برتر و شیر را به تدریج اضافه کنید و بگذارید مایه کاستارد جوش بیاید (در این مدت مرتب هم بزنید).

وقتی مایع جوش آمد شعله را کم کنید. به هم زدن ادامه دهید تا کاستارد غلیظ شود. سپس آن را از روی شعله بردارید و وانیل برتر و رنده پوست لیمو را با آن مخلوط کنید. کاستارد داغ را روی لایه کادایف شربتی به طور یکنواخت بریزید. قبل از ریختن لایه بعدی، بگذارید شیرینی خوب در یخچال خنک شود.

شهریور ۱۷, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *