578

غذای چینی با جگر و کلم برگ

مواد لازم

  • جگر گوسفند ۵۰۰ گرم
  • کلم برگ  ۲۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • زیره سیاه ۲ قاشق غذا خوری
  • سرکه ۲ قاشق غذا خوری
  • سویا سس ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :

پیاز را خلال کنید و در روغن سرخ کنید جگر را هم ورقه کنید و خلال ( مثل گوشت بیف استراگانف ) و به پیاز اضافه کرده خوب سرخ کنید و بعد نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و کنار بگذارید.

در ظرفی دیگر کلم را رشته ای خلال کنید و سرخ کنید و به آن زیره سیاه و شکر و سرکه و سویا سس را اضافه کرده و مواد را مخلوط و در ظرف را بگذارید تا کلم نرم شود.

بعد با جگر مخلوط کنید و در ظرف بکشید و یا اینکه جگر را در ظرف بکشید و کلم را اطراف جگر بگذارید.

شهریور ۲۳, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *