443

فیله گوساله

مواد لازم

  •    راسته گوسال خرد شده: 350 گرم
  •     سس انار: 2 قاشق سوپخوری
  •     روغن زیتون: 4/1 پیمانه
  •     قرص عصاره گوشت: 1 عدد
  •     زرشک: 2 قاشق سوپخوری
  •     سرکه خرما: 2 قاشق سوپخوری
  •     پیاز رنده شده: 1 عدد
  •     تخم گشنیز پودر شده: 4/1 قاشق چایخوری
  •     فلفل قرمز: 4/1 قاشق چایخوری
  •     سس تند: 1 قاشق چایخوری
  •     گوجه گیلاسی و ریحان برای تزیین
  •     نمک به میزان لازم

مشخصات

برای 3 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

راسته های گوساله را به ابعاد ۵×۵ خرد کرده، به همراه نمک کاملا ورز دهید و به مدت ۲۴ ساعت در فریزر بگذارید تا گوشت یخ بزند.

سپس از فریزر خارج کنید و به همراه سس انار، روغن زیتون، قرص عصاره پودر شده، سرکه خرما، پیاز رنده شده و تخم گشنیز پودر شده به مدت ۵ الی ۶ دقیقه ورز دهید تا کاملا مواد به داخل گوشت نفوذ کند و دوباره به مدت ۱۰ ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت کاملا مزه دار و نرم شود. فریز کردن گوشت باعث بیات و نرم شدن گوشت می شود.

تابه چدن را گرم کنید. فیله های رول شده را در تابه چدن به همراه مواد مزه دار شده به مدت ۵ تا۶ دقیقه گریل کنید. درآخر فلفل قرمز و سس تند را نیز اضافه و آن را با ریحان و گوجه گیلاسی تزیین کنید. در کنار این غذا می توانید از چلو نیز استفاده کنید.

شهریور ۲۴, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *