795

قارچ برگر

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
  • پیاز بزرگ: یک عدد
  • نمک، فلفل و شیر: به میزان لازم
  • پنیر گودا: 60 گرم
  • سس مایونز: دو قاشق سوپخوری
  • سس گوجه فرنگی: چهار قاشق سوپخوری
  • سس خردل: یک قاشق سوپخوری
  • نان تست: یک عدد
  • پنیر ورقه ای: پنج عدد
  • قارچ: 250 گرم
  • نان همبرگر: چهار تا پنج عدد
  • کاهو، پیاز قرمز و گـوجه فرنگی: به میزان لازم

مشخصات

برای 5 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

پیاز را به صورت ریز رنده کرده و در صافی می ریزیم تا آب آن کشیده شود. روی نان تست کمی شیر ریخته تا نرم شود. گوشت، پیاز، نمک، فلفل، نان تست له شده (کاملا شیر آن گرفته شود) و پنیر گودا رنده شده را خوب با هم مخلوط می کنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند. از مواد به اندازه یک توپ کوچک برداشته، در دست گرد کرده، کمی روی آن را فشار می دهیم تا پهن شود. در تابه گریل کمی روغن در حد چرب شدن می ریزیم. همبرگرها را روی آن با فاصله چیده و حرارت را ملایم می کنیم تا مغز طبخ شده و سرخ شوند، سپس برمی گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.

یک ورق پنیر روی همبرگر قرار می دهیم. قارچ های شسته شده را ورقه کرده و با دو قاشق سوپخوری روغن زیتون، یک قاشق سوپخوری سرکه بالزامیک، کمی نمک و فلفل آغشته کرده، سپس آنها را در تابه سرخ می کنیم. هنگام سرو: نان همبرگر را از وسط دو نیم کرده، روی نیمه زیرین سه مدل سس را می زنیم. یک ورق کاهو قرار داده، گوجه فرنگی ورقه شده، همبرگر، یک ورق پنیر، قارچ و پیاز قرمز حلقه شده، (که در صورت تمایل می توانید پیازها را نیز کمی در روغن تفت دهید) کمی سس مخلوط زده و لایه رویه نان را روی هم قرار می دهیم.

مرداد ۱۶, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *