167

قیمالی علی نازیک

مواد لازم

  • بادنجان: یک کیلوگرم
  • سیر: چهار حبه
  • ماسـت چکیده: یک پیمانه
  • کره: 30 گرم
  • گوشت چرخکرده مخلـوط: 500 گرم
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل ســیاه و قرمز: به میزان لازم
  • جعفـری خرد شده: یک قاشق سوپخوری

مشخصات

برای 6 نفر
روش متوسط
آشپزی :

بادنجان ها را در فر یا روی منقل کباب کرده، سپس پوست آنها را گرفته و ساطوری می کنیم. سیرها را پوست کنده و آنها را ابتدا با تیغه چاقو له کرده و ساطوری می کنیم. سیر را به ماست افزوده، نمک و فلفل اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. بادنجان های ساطوری شده را به مخلوط ماست و سیر افزوده و هم می زنیم تا مخلوط شوند. مخلوط ماست و بادنجان آماده شده را کنار می گذاریم.کره را در یک تابه ذوب کرده و گوشت را در آن تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد، سپس رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. نمک، فلفل سیاه و قرمز را به آن افزوده، مخلوط می کنیم و از روی حرارت برمی داریم. مخلوط ماست و بادنجان را در ظرف مورد نظر ریخته و گوشت تفت داده شده را طوری روی آن می ریزیم که مخلوط ماست و بادنجان از اطراف آن دیده شود. در انتها جعفری را روی آن می پاشیم.

شهریور ۱۵, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *