418

قیمه نثار غذای قزوینی

مواد لازم

  • گوشت مغز ران گوسفندی 500 گرم
  •  برنج 6 پیمانه
  •  زرشک 2 قاشق غذاخوری
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
  •  رب گوجه فرنگی یک قلشق غذاخوری
  • خلال پرتقال شیرین شده یک قلشق غذاخوری
  • خلال بادام            یک قلشق غذاخوری
  • خلال پسته یک قلشق غذاخوری
  •  گلاب یک قلشق غذاخوری
  • دارچین یک قلشق غذاخوری
  • کره 100 گرم
  • زعفران آب گرفته غلیظ یک قلشق غذاخوری
  •  نمک فلفل و زردچوبه به میزان لازم

مشخصات

برای 3 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.

گوشت را به صورت قیمه ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.مواد فوق را با ۲ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.

خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید.

زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.

یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

اردیبهشت ۲, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *