299

كباب كوبیده با هوموس و تبوله (لبنانی)

مواد لازم

  • بلغور  گندم 80 گرم (یك‌دوم پیمانه)
  •  گوشت چرخكرده‌ی بره 1 كیلوگرم
  •  پیاز رنده كرده 1عدد
  •  نمك و فلفل به میزان لازم
  •  سیر له كرده 1 حبه
  •  تخم‌مرغ همزده 1 عدد
  •  خرده نان 75 گرم (1 پیمانه)
  •  ماست 200 گرم
  •  برگ نعنای ریز خرد كرده یك‌چهارم پیمانه
  •  مواد لازم هوموس
  •  نخود پخته 600 گرم
  •  نمك 1 قاشق چایخوری
  •  سیر له كرده 1 حبه
  •  ارده یك‌سوم پیمانه (80 میلی‌لیتر)
  •  آبلیمو یك‌چهارم پیمانه  (60 میلی‌لیتر)
  •  آب یك‌سوم پیمانه  (80 میلی‌لیتر)
  •  مواد لازم تبوله
  •  بلغور گندم ریز یك‌چهارم پیمانه (40 گرم)
  •  گوجه‌فرنگی ریز خرد كرده 2 عدد متوسط
  •  جعفری ریز خرد كرده 4 پیمانه
  •  پیاز قرمز ریز خرد كرده 1عدد كوچك
  •  آبلیمو 3 قاشق چایخوری
  •  روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :

بلغور را از شب قبل بخیسانید، در صافی بریزید و با دست بفشارید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.

آن‌گاه بلغور، گوشت، پیاز، نمك، فلفل، سیر، تخم‌مرغ و خرده‌نان را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید تا منسجم و چسبنده شود.

سپس آن را ۱۲ قسمت كنید و هر قسمت را به سیخ چوبی بكشید.

حالا در تابه‌ی مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید.

سیخ‌های كباب را در تابه بگذارید و گاهی آنها را زیر و رو كنید تا برشته شوند.

اكنون كباب كوبیده را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با مخلوط ماست و نعنا، هوموس و تبوله میل كنید.

روش تهیه‌ی هوموس: نخود، نمك، سیر، ارده، آبلیمو و آب را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید. دستگاه را روشن كنید تا مخلوط صاف و یكدستی به دست آید.

روش تهیه‌ی تبوله: بلغور را از شب قبل بخیسانید، در صافی بریزید و خوب بفشارید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.

حالا بلغور، گوجه‌فرنگی‌‌ها، جعفری، پیاز، آبلیمو و روغن زیتون را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

اسفند ۷, ۱۳۹۵

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *