380

كوكوی كدو سبز با كنجد (گیاهی)

مواد لازم

  • نمك یك‌دوم قاشق چایخوری
  •  گل كلم 1 عدد (300 گرم)
  •  لوبیا سبز خردكرده  20 عدد
  •  پیازچه‌ی ریزخردكرده 6 ساقه
  •  كدوسبز خردكرده 3 عدد متوسط
  •  زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری
  •  زردچوبه 1 قاشق چایخوری
  •  تخم‌مرغ همزده 4 عدد
  •  فلفل قرمز یك‌چهارم قاشق چایخوری
  •  كنجد خام 2 قاشق سوپخوری
  •  روغن مایع مخصوص سرخ‌كردنی به میزان لازم

مشخصات

روش حرفه ای
آشپزی :

در قابلمه‌ی مناسبی آب و نمك بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آن‌گاه گلچه‌های گل كلم را جدا كنید و در حدود ۵ دقیقه، در آب جوش بپزید.حالا گل‌كلم را از قابلمه در آورید و لوبیاسبز را در همان قابلمه به مدت تقریبی ۵ دقیقه بپزید.

سپس گل‌كلم، لوبیا سبز، پیازچه، كدو سبز، زعفران، زردچوبه، تخم‌مرغ‌ها، فلفل قرمز و كنجد را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

اینك اندكی روغن در تابه‌ی مناسبی بریزید  و روی اجاق گرم كنید. حال مایه‌ی فراهم‌كرده‌ی كوكو را در روغن بریزید و صبر كنید تا یك‌ طرف كوكو بپزد و برشته شود.

اكنون كوكو را برگردانید تا طرف دیگرش نیز برشته شود. آن‌گاه كوكو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

بهمن ۶, ۱۳۹۵

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *