400

ماهی گریل شده

مواد لازم

  • روغن زیتون 1/4 پیمانه
  • آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
  • آویشن ۳ شاخه
  • سیر۳ حبه
  • فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
  • فیله ماهی ۴ تکه
  • نمک به میزان لازم
  • تره به دلخواه
  • لیمو به دلخواه

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :
  1. در کاسه کم عمق بزرگی، روغن زیتون، آبلیمو، برگ‌های آویشن (یا اورگانو)، سیر و فلفل سیاه رو با هم ترکیب کنید.
  2. تکه‌های ماهی رو اضافه کنید و ترکیب رو روی ماهی‌ها بمالید. روی ظرف رو بپوشونید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بذارید.
  3. ماهیتابه گریل رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. تکه‌های ماهی رو از ترکیب مواد مزه‌دار کننده خارج کنید و اون ها رو تکان بدید تا مواد اضافی روی اون‌ها نمونه. می‌تونید ماهی رو روی دستگاه گریل هم بپزید.
  4. تکه‌های ماهی رو از سمت پوست در ماهیتابه بذارید، به اون‌ها کمی نمک بزنید. اون‌ها رو تا پوست ماهی ترد و قهوه‌ای بشه بپزید، بعد بچرخونید و برای حدود ۵ تا ۶ دقیقه دیگه تا ماهی مغزپخت و قهوه‌ای بشه، بپزید.
  5. در صورت تمایل، ماهی رو به همراه تره و برش های لیمو سرو کنید.
شهریور ۲۵, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *