194

مربای آلوورا

مواد لازم

  • آلوورای تازه پوست گرفته و خردشده :یک کیلوگرم
  • شکر :یک کیلو گرم
  • آب :700 گرم
  • اسانس آلوورا :2 قطره
  • آبلیموی تازه :یک قاشق غذاخوری

مشخصات

برای 3 نفر
روش متوسط
آشپزی :

آلوورا را پوست بگیرید و ژل های وسط آن را بیرون بیاورید و به صورت حبه ای خرد کنید.

آلوورای خرد شده را به مدت ۲ ساعت داخل فریزر بگذارید.

بعد از اینکه آلوورا را از داخل فریزر بیرون آوردید آنها را درون ظرف ریخته و ۲۰۰ گرم از شکر را روی آنها بریزید. سپس اجازه دهید ترکیب شکر و آلوورا به مدت ۲ تا ۳ ساعت در دمای محیط قرار بگیرد.

ترکیب شکر و آلوورا را روی حرارت بالا قرار دهید تا جوش بیاید. بعد از اینکه به جوش آمد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه و البته با در بسته اجازه دهید با حرارت سوزنی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه دیگر بجوشد.

۸۰۰ گرم باقیمانده از شکر را در این مرحله داخل ظرف ریخته و ۷۰۰ گرم آب را هم اضافه کنید. با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.

سپس ترکیب آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا زمانی که به نقطه جوش برسد.

هنگام جوشیدن کف شکر سطح آب می آید که باید آنها را با یک قاشق بردارید.

حرارت گاز را ملایم کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت همین طور بجوشد.

وقتی که ترکیب کمی غلیظ شد آلوورا و شکری را که قبلا پخته اید روی شربت بریزید و بگذارید حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد، آبلیمو را هم اضافه کنید.

مربای شما آماده است فقط اجازه دهید که کاملا خنک شود و بعد اسانس آلوورا را به آن اضافه کنید.

تیر ۲۵, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *