480

مربای زردآلو

مواد لازم

  • زردآلو نیم كیلوگرم
  •  آهك یك دوم پیمانه
  •  آب جهت آهك 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)
  •  شكر  نیم كیلوگرم
  •  آب جوش 300 میلی‌لیتر (یك و یك چهارم پیمانه)
  •  آب لیموترش 1 قاشق سوپخوری
  •  وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری

مشخصات

برای 9 نفر
روش متوسط
آشپزی :

زردآلوها را بشوئید و كنار بگذارید. آهك را داخل ظرف پلاستیكی مقاومی بریزید و مقدار آب گفته شده را به آن بیفزائید و هم بزنید و صبر كنید تا كاملاً آهك ته‌نشین شود.

حالا آب روی آهك را به آرامی جمع كنید تا آهك از كف ظرف بلند نشود. اكنون زردآلوها را داخل آب آهك جدا كرده، به مدت ۴-۵ ساعت قرار دهید.

پس از این زمان، زردآلوها را از آب آهك بیرون آورید و بشوئید و به‌مدت نصف زمان قرار گرفته در آب آهك، در آب سرد نیز قرار دهید. شكر و آب را داخل ظرف مناسبی مخلوط سازید تا شكر در آب حل شود.

اینك آن را روی حرارت بگذارید. زردآلوها را همراه با آب لیموترش داخل شربت بریزید و با حرارت ملایم و یكنواخت بپزید تا شربت قوام بیاید. حالا آن را از روی حرارت بردارید و وانیلین را بیفزائید. سپس صبر كنید تا مربا سرد شود.

اردیبهشت ۲, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *