361

مطبخ پلو

مواد لازم

  •   فیله ماهی: 600 گرم، پوست کنده
  •   برنج: 400 گرم، خیسانده
  •   زردچوبه: یک قاشق چای خوری
  •   فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
  •   ادویه ماهی: یک قاشق غذاخوری
  •   روغن مایع: به میزان لازم
  •   گردلیمو: یک قاشق غذاخوری
  •   پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
  •   نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :

ادویه را با زردچوبه و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید. ۴ قاشق غذاخوری روغن را در قابلمه و روی شعله متوسط داغ کنید. ماهی ها را در ادویه زده و هر طرف آنها را ۵ دقیقه سرخ کنید، سپس از روغن خارج کنید.

پیاز را داخل قابلمه ریخته و ۷ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا طلایی شود. ماهی را به قابلمه برگردانده و گرد لیمو را روی آن بپاشید. پس از یک دقیقه برنج را اضافه کرده و روی آن به اندازه ای آب بریزید تا مانند کته یک بند انگشت آب روی آن را بگیرد. از این به بعد مانند کته عمل کنید یعنی روی شعله زیاد برنج را بجوشانید تا آب آن تبخیر و جذب شود، سپس شعله را کم کرده و با در بسته ۳۰ دقیقه آن را دم کنید. قبل از سرو کمی روغن روی آن بدهید.

شهریور ۲۵, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *