123

منیکوتی ایتالیایی

مواد لازم

  • نان ترتیلا 8 عدد
  • مرغ پخته شده 2 پیمانه
  • فلفل چیلی 100 گرم
  • گوجه فرنگی 1 عدد
  • پنیر ریکوتا 1 پیمانه
  • پیازچه  4 عدد
  • گشنیز 2 قاشق غذاخوری
  • سس گوجه 1 پیمانه
  • پنیر موتزارلا  1 پیمانه
  • پنیر چدار 1 پیمانه

مشخصات

برای 3 نفر
روش متوسط
آشپزی :

در کاسه ای مرغ (به صورت مکعبی خرد کنید)، فلفل چیلی (به میزانی که با ذائقه شما سازگار است)، گوجه فرنگی که تخم آن خارج وخرد شده، پنیر ریکوتا، پیازچه و گشنیز (هر دو را ریز خرد کنید) را مخلوط کنید. به آن نمک و فلفل بزنید.

نان های تورتیلا را روی صفحه ای صاف قرار داده و مواد را به طور مساوی وسط هریک از نان ها پخش کنید.

آن را محکم رول کرده و روی سینی فری که کمی چرب کرده اید قرار دهید. طوری که قسمت درز دار نان ها به زیر باشد.

سس گوجه را با قاشق روی نان ها بریزید و پنیر (رنده شده) را روی آن ها بپاشید. آن ها را با فویل بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۶۰ درجه سلسیوس (۹۷۶ درجه سانتی گراد) قرار دهید بعد از ۲۰ دقیقه فویل را جدا کرده و ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید داخل فر بماند سپس سرو کنید.

شهریور ۲۳, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *