1003

مُتَنجنه (آبگوشت نذری کرمان)

مواد لازم

  • مخلوط نخود و لوبیا چیتی 2/5 پیمانه
  •  پیاز خردكرده 3 عدد درشت
  •  گوشت گوسفند خردكرده 1 كیلوگرم
  •  نمك و فلفل به میزان لازم
  •  زردچوبه 1 قاشق چایخوری
  •  دنبه 100 گرم
  •  رب گوجه‌فرنگی 4 قاشق سوپخوری
  •  ترخون 50 گرم
  •  شنبلیله 30 گرم
  •  جعفری 30 گرم
  •  سیب‌زمینی 3 عدد
  •  برگه‌ی زردآلو (تُر شاله) 120 گرم
  •  به خردكرده 1 عدد
  •  مغز گردوی خردكرده 100 گرم

مشخصات

برای 8 نفر
روش متوسط
آشپزی :

حبوبات را در ظرف‌های جداگانه، بخیسانید. آن‌گاه یك پیمانه از نخود را با یك عدد پیاز، درون كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید و صبر كنید تا مخلوطی یكدست حاصل شود.

سپس گوشت و باقیمانده‌ی پیاز را در قابلمه بریزید و روی اجاق، تفت دهید. حبوبات، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و بپزید.

حالا نخود كوبیده را همراه با دنبه در قابلمه‌ی دیگری بریزید و روی اجاق، بپزید تا به روغن بیفتد و بعد رب‌گوجه‌فرنگی و سبزی‌ها را بیفزائید.

اینك همه‌ی مواد پخته را، با هم مخلوط كنید، سیب‌زمینی، برگه‌ی زردآلو، به و گردو را، بیفزائید و صبر كنید تا آبگوشت كاملاً جا بیفتد. اكنون آبگوشت را در ظرف‌های مناسب بكشید.

یادآوری۱: در كرمان، به برگه‌ی زردآلو، تُرشاله می‌گویند.

یادآوری۲: چنانچه ترخون تازه در دسترستان نبود، از نوع خشك آن استفاده كنید.

اسفند ۱۸, ۱۳۹۵

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *