189

پاستای مرغ و اسفناج

مواد لازم

  • پاستای فرمی         ۴۰۰ گرم
  •  اسفناج خرد شده    ۱ دسته
  • سینه مرغ خرد شده ۲ عدد
  •  ریحان خرد شده    ۱ پیمانه
  • سیر رنده شده        ۱ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون        ۱/۲ پیمانه
  • نمک و فلفل          به میزان لازم
  • روغن     به میزان لازم

مشخصات

برای 4 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با کمی نمک و روغن داخل آن بریزید. وقتی پاستا نرم شد، آن را آبکشی کرده، کنار بگذارید.

در این میان تکه های مرغ را آغشته به نمک و فلفل کنید، سپس آنها را در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید. در یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا اسفناج ریز خرد شده را داخل آن کمی تفت دهید. بعد از آنکه تکه های مرغ کاملا پخت، آنها را به اسفناج اضافه کرده، هم بزنید، سپس زیر حرارت را خاموش کنید.

در کاسه ای، ریحان خرد شده را با سیر رنده شده، روغن زیتون و کمی نمک و فلفل خوب مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود، سپس آن را کنار بگذارید.

پاستای پخته را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید. مخلوط مرغ و اسفناج را هم روی آن بریزید. در انتها سسی را که آماده کرده اید روی مواد بریزید و به آرامی هم بزنید تا سس به خورد مواد برود. حال این غذا را می توانید هم گرم و هم سرد سرو کنید.

شهریور ۲۳, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *