310

پاستا با سس بلونز

مواد لازم

  • پاستا لینگوینی زرماکارون: یک بسته (500گرم)
  • روغن زیتون: دو قاشق سوپخوری
  • هـاتداگ خرد شده: چهار عدد
  • پیاز بزرگ خرد شده: یک عدد
  • سیر رنده شده: یک عدد
  • گوشت چرخکرده: 600گرم
  • قارچ خرد شده: 200گرم
  • هویج متوسط رنده شده: دو عدد
  • کنسرو گوجهفرنگی: 300 گرم
  • سس گوجهفرنگی: پنج قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید و عصاره مرغ از هر کدام: نصف پیمانه
  • پودر آویشن و ریحان خشک شده از هر کدام: نصف قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

مشخصات

برای 9 نفر
روش متوسط
آشپزی :

در یک تابه بزرگ روغن زیتون ریخته و روی حرارت متوسط گذاشته، هات داگ، سیر و پیاز را به روغن افزوده و تفت می دهیم تا هات داگ ها طلایی شوند. در تابه دیگری گوشت چرخ کرده را با کمی روغن تفت داده و به آن نمک و فلفل می افزاییم. وقتی گوشت کاملا سرخ شد، آن را به مخلوط هات داگ می افزاییم. دوباره تابه را روی حرارت گذاشته و قارچ، هویج، گوجه فرنگی، سرکه، عصاره مرغ، سس گوجه فرنگی، آویشن، ریحان، نمک و فلفل را به مواد اضافه می کنیم. در تابه را گذاشته، حرارت را افزایش داده و اجازه می دهیم تا مواد ۳۰ دقیقه روی حرارت با هم ترکیب شده و سس غلیظ شود. همزمان در یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک ریخته و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد، سپس پاستا را به آن افزوده و ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا پاستا کمی نرم شود. پاستای پخته را آبکش کرده، به ظرف سرو منتقل نموده و روی آن را با سس بلونز داغ پوشانده، کمی پودر آویشن پاشیده و سرو می کنیم.

شهریور ۱۷, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *