273

پاستا با سس پستو

مواد لازم

  • ریحان خرد شده: دو پیمانه
  • پنیر پارمزان: نصف پیمانه
  • روغن زیتون: نصف پیمانه
  • مغزتخمه آفـتابگـردان: نصف پیمانه
  • مغز گردو: پنج تا شش عدد
  • سیر: پنج تا شش حبه
  • فیله مرغ گریل شده: هشت عدد
  • پاستا: یک بسته
  • نمک، فلفل و آویشن: به میزان لازم

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :

ریحان را در دستگاه غذاساز ریخته، کمی که خرد شد تخمه آفتابگردان، سیر، پنیر پارمزان و مغز گردو را افزوده، بعد روغن زیتون را به تدریج اضافه می کنیم. نمک، فلفل و آویشن را می افزاییم تا سس آماده شود. پاستا را آبکش کرده، بعد در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم، گرم که شد نیمی از سس را اضافه می کنیم، سپس پاستا را در ظرف مناسب کشیده، بقیه سس را روی آن ریخته و تکه های مرغ گریل شده را روی پاستا می چینیم.

شهریور ۲۴, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *