ریحان را در دستگاه غذاساز ریخته، کمی که خرد شد تخمه آفتابگردان، سیر، پنیر پارمزان و مغز گردو را افزوده، بعد روغن زیتون را به تدریج اضافه می کنیم. نمک، فلفل و آویشن را می افزاییم تا سس آماده شود. پاستا را آبکش کرده، بعد در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم، گرم که شد نیمی از سس را اضافه می کنیم، سپس پاستا را در ظرف مناسب کشیده، بقیه سس را روی آن ریخته و تکه های مرغ گریل شده را روی پاستا می چینیم.
شهریور ۲۴, ۱۳۹۶پاستا با سس پستو

مواد لازم
- ریحان خرد شده: دو پیمانه
- پنیر پارمزان: نصف پیمانه
- روغن زیتون: نصف پیمانه
- مغزتخمه آفـتابگـردان: نصف پیمانه
- مغز گردو: پنج تا شش عدد
- سیر: پنج تا شش حبه
- فیله مرغ گریل شده: هشت عدد
- پاستا: یک بسته
- نمک، فلفل و آویشن: به میزان لازم
مشخصات
برای
4 نفر
روش
متوسط
بدون دیدگاه