418

پاستا با سس گوجه فرنگی و كوفته مرغ

مواد لازم

  • روغن مایع حدود 3 قاشق سوپخوری
  •  پیاز خرد كرده 2 عدد متوسط
  •  مرغ چرخكرده  500 گرم
  •  پنیر پارمسان رنده كرده 40 گرم
  •  جوز هندی رنده كرده یك چهارم قاشق چایخوری
  •  تخم مرغ 1عدد
  •  آرد سوخاری 100گرم
  •  نمك و فلفل سیاه  به میزان لازم
  •  سیر له كرده 1 حبه
  •  آب مرغ 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)
  •  پوره‌ گوجه‌فرنگی 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)
  •  اسپاگتی 400 گرم

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :

فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و تابه‌ مناسبی را روی اجاق قرار دهید. آن‌گاه روغن را در تابه بریزید و نیمی از پیاز را در آن سرخ كنید.

اكنون پیاز سرخكرده را در كاسه‌ مناسبی بریزید، مرغ، پنیر پارمسان، جوز هندی، تخم‌مرغ، آرد سوخاری، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید. سپس از این مخلوط، كوفته قلقلی بسازید و آنها را در روغن تفت دهید تا طلائی‌رنگ شوند.

حالا كوفته قلقلی‌ها را در ظرف نسوزی بچینید و باقیمانده‌ی پیاز خرد كرده، قدری روغن، سیر، آب مرغ و پوره‌ گوجه‌فرنگی را به آن بیفزائید. سپس روی ظرف را با فویل بپوشانید و ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید.

اینك پاستا پخته را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید، كوفته‌ قلقلی‌ها و سس گوجه‌فرنگی را به آن بیفزائید و اندكی پنیر پارمسان رنده كرده رویش بپاشید.

یادآوری: برای پختن اسپاگتی؛ در قابلمه‌ مناسبی آب بریزید و بجوشانید. قدری نمك به آن بیفزائید. پاستا را اضافه كنید و بجوشانید. در قابلمه را بگذارید و ۸ دقیقه صبر كنید تا پاستا بپزد. پاستا را آبكشی كنید و گرم مصرف نمائید.

اسفند ۲, ۱۳۹۵

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *