115

پاپریكاش مرغ

مواد لازم

  •     یك كیلو و 600 گرم ران و بغل ران مرغ
  •     یك قاشق غذاخوری روغن مایع (ترجیحاً روغن كانولا)
  •     سه قاشق غذاخوری كره
  •     یك عدد پیاز بزرگ خردشده
  •     سه حبه سیر له‌شده
  •     سه قاشق غذاخوری فلفل پاپریكا (ترجیحاً مخلوطی از پاپریكای تند و شیرین باشد)
  •     سه قاشق غذاخوری آرد سفید
  •     یك عدد گوجه‌فرنگی بزرگ خرد شده
  •     یك فنجان آب مرغ یا یك عدد عصاره مرغ
  •     یك بسته نودل یا پاستا
  •     سه چهارم فنجان خامه ترش
  •     نمك و فلفل به میزان لازم

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :
  ۱٫  مرغ را به خوبی با نمك و پاپریكا آغشته كنید. در یك قابلمه یا ماهیتابه بزرگ روغن و كره را ریخته و روی حرارت متوسط داغ كرده تا زمانی‌كه كره آب شود. مرغ‌ها را در روغن و كره به‌مدت حدود ۱۵ دقیقه ‌ سرخ كنید. هر دو طرف مرغ‌ها باید سرخ و به رنگ طلایی درآیند. سپس مرغ را كنار بگذارید.
۲٫  پیاز را در همان قابلمه با روغن باقی‌مانده و كمی دیگر روغن سرخ كنید و پس از پنج دقیقه سیر را نیز بیفزایید و سه دقیقه بگذارید تا سیرها نیز همراه با آن سرخ شوند. پاپریكا و آرد سفید را بیفزایید و حدود پنج دقیقه مخلوط را بپزید.
۳٫   گوجه‌فرنگی و آب‌مرغ (یا عصاره مرغ) را بیفزایید و مخلوط را خوب هم بزنید تا یكنواخت و نرم شود. آنگاه مرغ را به آن بیفزایید. حدود نیم ساعت این مخلوط را روی حرارت ملایم بپزید و هر از گاهی آن را هم بزنید.
۴٫  در همین هنگام در یك قابلمه آب و نمك را داغ كنید و به جوش برسانید و آنگاه حدود ۱۰ دقیقه نودل را در آن بجوشانید. آنگاه نودل را آبكش ‌ و در یك ظرف با كمی كره آب كرده آغشته كنید.
۵٫  در ظرفی كه می‌خواهید خوراك را در آن سرو كنید، ابتدا نودل بریزید و سپس مرغ‌ها را روی آن بچینید. مایع سس مانندی را كه به‌دست آمده بهتر است روی مرغ بریزید و با سلیقه خودتان به شیوه‌ای بیارایید كه تركیبی دلپسند از نودل (یا پاستا)، سس و مرغ به دست آید. هر چند می‌توانید بنابر سلیقه شخصی خودتان با چند برگ سبزی نیز روی آن را بیشتر تزئین كنید.
شهریور ۲۵, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *