597

پرالین تیرامیسو

مواد لازم

  • بیسکویت وانیلی یا کاکائویی  30 عدد
  • نسکافه    2 ق م
  • پنیر ماسکارپونه    200 گرم
  • وانیل      مقداری
  • پودر شکر            2 ق غ
  • پودر کاکائو          2-3 ق غ
  • شکلات تلخ یا شیری           مقداری

مشخصات

برای 6 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

برای تهیه دسر پنیر رو بزنین تا نرم شه.

بیسکویت ها رو به خوبی خورد کنید.

نسکافه رو با یک استکان آب یا شیر گرم مخلوط کنید.

بعد پودر شکر رو به نسکافه اضافه کنید.

بیسکویت و نسکافه رو با هم مخلوط کنید.

بقیه مواد رو هم به بیسکویت ها اضافه کنید.

کمی با هم مخلوطشون کنید.

مواد رو به صورت توپک در بیارید.

شکلاتتون رو به روش بن ماری یا در ماکروفر آب کنید.

بعد توپک ها رو داخل شکلات ببرید.

سپس در پودر کاکائو بغلطونید.

می تونید به جای بیسکویت ها از کیک اسفنجی استفاده کنید.

شهریور ۱۳, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *