514

پلو یونانی با فیله مرغ زعفرانی

مواد لازم

  • فلفل دلمه (قرمز _ خرد شده) نصف ۱ عدد
  • ذرت (کنسرو) نصف پیمانه
  • هویج (نگینی _ خرد شده) ۱ پیمانه
  • هل (ساییده) ۱ ق.چادویه (مخصوص پلویی) ۱ ق.چب
  • رنج ۳ پیمانه
  • نخود فرنگی نصف پیمانه
  • عصاره مرغ یا گوشت ۱ لیوان
  • مرغ زعفرانی نیم کیلو (فیله زعفرانی) نیم کیلوزعفران،نمک،فلفل میزان لازم
  • قارچ نصف پیمانه

مشخصات

برای 4 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

فیله ها را خرد کرده با کمی کره و زعفران و نمک و ادویه تفت داده و کنار می گذاریم.

هویج را تفت می دهیم تا کمی بخارپز و نرم شود.

فلفل دلمه را خرد کرده و با پیاز داغ عسلی و ذرت و قارچ و نخود فرنگی را تفت می دهیم.

برنج را که از قبل خیس کرده ایم به داخل سبزیجات تفت داده شده و داخل قابلمه اضافه می کنیم.

ادویه و عصاره گوشت یا مرغ و هویج را اضافه می کنیم.

می ذاریم بجوشد.

وقتی که آب آن کشیده شد کمی دیگر زعفران دم شده و کره اضافه می کنیم و میگذاریم تا دم بکشد.

سپس با سبزی و مواد دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم.

شهریور ۱۸, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *