386

پنه با پنیر پارمزان

مواد لازم

  • پاستا فرمی پنه: یک بسته
  • روغن: یک قاشق سوپخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • آب جوش: یک لیتر
  • گوشت چرخکرده: 300 گرم
  • پیاز خرد شده: یک عدد
  • سیر له شده: دو حبه
  • رب گوجه فرنگی: دو قاشق سوپخوری
  • روغن و فلفل سفید: به میزان لازم
  • پنیر پارمزان و آویشن: به میزان لازم

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :

پیاز و سیر را در روغن سرخ می کنیم، بعد گوشت چرخ کرده را افزوده و پس از این که کامل سرخ شد، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. در قابلمه ای آب را به جوش آورده، نمک و روغن می ریزیم، سپس پنه را داخل آن ریخته و می گذاریم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد. پنه را آبکش کرده و فاقد این که آب روی آن بریزیم، داخل مقداری از مواد گوشتی ریخته و شعله را روشن می کنیم، روی مواد آویشن ریخته و بعد از دو دقیقه تفت دادن از روی حرارت برمی داریم.

در انتها پنه آماده شده را درون ظرف سرو ریخته و با مواد گوشتی و پنیر پارمزان تزیین می نماییم.

شهریور ۱۷, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *