511

پیتزا ایتالیایی با گوشت قلقلی

مواد لازم

  • خمیر پیتزای آماده: دو عدد
  • پنیر گودا: 200 گرم
  • گوجه فرنگی: دو عدد
  • سس کچاپ تند: یک قاشــق سوپخوری
  • شکر: نصف قاشق چایخوری
  • اورگانو: دو قاشق چایخوری
  • سیر: یک حبه
  • گوشت چرخکرده مخلوط: 300 گرم
  • پیاز کوچک: یک عدد
  • نمک و پودر فلفل سیاه: به میزان لازم

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :

گوجه فرنگی ها را شسته و پوست آنها را می گیریم. گوجه فرنگی ها را به همراه سس کچاپ، سیر رنده شده، اورگانو، شکر، نمک و فلفل در مخلوط کن می ریزیم تا مواد به صورت سس درآید. خمیر ها را داخل سینی مخصوص طبخ پیتزا پهن کرده، از سس آماده شده روی آنها می ریزیم. پنیر گودای رنده شده را روی سس پاشیده و گوشت های آماده شده قلقلی را روی آن می چینیم. پیتزا را در طبقه پایین فر که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم، به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا پیتزا آماده شود.

برای تهیه گوشت قلقلی، پیاز را رنده کرده و به همراه گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل مخلوط می کنیم. با دست قلقلی تهیه کرده، سپس در تابه با یک قاشق روغن مایع تفت می دهیم تا گوشت شکل بگیرد.

شهریور ۲۴, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *