596

پیتزا قیفی

مواد لازم

  • شیر       ۱ پیمانه
  • بکینگ پودر         ۱ قاشق مربا خوری
  •  ارد       به مقداری که خمیر به دست نجسبد
  • مایه خمیر ترش     ۱قاشق سوپ خوری
  • نمک      ۱قاشق چای خوری
  • روغن مایع           نصف پیمانه
  •  شکر     ۱قاشق چای خوری
  • مواد لازم مواد داخل پیتزا قیفی:
  • سوسیس  ۲۰۰ گرم
  • قارچ       ۱۰۰ گرم
  •  کالباس   ۱۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای         ۱ عدد
  • اویش نمک و فلفل سیاه        به میزان لازم
  • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  • مواد لازم برای طلایی شدن خمیر پیتزا قیفی:
  • زرده تخم مرغ       ۱ عدد
  • شیر       ۲ قاشق غذا خوری
  • زعفران اب کرده    ۱ قاشق مربا خوری

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :

خمیر پیتزا قیفی به شکل قیف بستنی میباشد

گام اول برای تهیه خمیر پیتزا قیفی:

شیر را روی حرارت ولرم کنید. شکر نمک و خمیر مایه را به شیر اضافه کرده و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید.

دومین گام برای درست کردن خمیر پیتزا قیفی:

مواد را در ظرف گودی بریزید و روغن مایه را به آن بیافزایید و آرد را تا حدی اضافه و الک کرده تا خمیر به دست نچسبد.

مرحله سوم خمیر پیتزا قیفی:

روی خمیر را بپوشانید و سطح آن را با روغن چرب کرده و کمی با آب پاش روی آن آب بپاشید و آن را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند.

گام چهارم تهیه خمیر پیتزا قیفی:

سپس خمیر را پهن کرده و از آن نوار های باریکی برش داده دور قالب قیفی را چرب کرده و نوارهای خمیر را روی آن بچینید. سپس خمیرا را با مواد زرین کرده و قیف ها را درون سینی چیده و مواد را با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.

آخرین مرحله طرز تهیه پیتزا قیفی:

سپس سینی را از فر خارج کرده و داخل خمیر قیفی شکل را از مواد داخل پیتزا پر کنید. مجدد و به مدت ۱۰ دقیقه سینی را درون فر قرار داده و پس از اتمام زمان ذکر شده سینی را از فر بیرون بیاورید و در اخر پیتزا قیفی ها را تزیین کنید.

شهریور ۲۳, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *