خمیر روبه شکل دایره باز کنید.ضخامتش مثل پیتزا باشه.
خمیر را مطابق شکل به ۶ یا ۸ قسمت تقسیم کنید
قالب رو چرب کنید و خیمر رو به این شکل داخل قالب بچینید.
چون قسمتهایی که روی هم می افتاد کلفت میشد،اون قسمتها رو با قیچی جدا کردم.
مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و روی خمیر بریزید
لبه های خمیر را روی مواد برگردونید.
قسمتهایی که خمیر نپوشونده دوباره پنیر پیتزا بریزید.
روی خمیر را زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد می پاشیم.من به جای زرده از خامه و زعفران برای زرینه استفاده کردم..
حلقه را تا وقتی روی خمیر طلایی شود در طبقه وسط فر ۲۰۰ درجه قرار می دهیم
شهریور ۲۴, ۱۳۹۶
بدون دیدگاه