446

پیراشکی قالبی

مواد لازم

  • خمیر پیتزا یا پیراشکی ۱عدد
  • مرغ پخته خرد شده  ۱٫۵ پیمانه
  • سس مایونز یاخامه ۴/۱ پیمانه
  • پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا  ۲/۱ پیمانه
  • ریحان خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای خرد شده  مقداری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

مشخصات

برای 4 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

خمیر روبه شکل دایره باز کنید.ضخامتش مثل پیتزا باشه.

خمیر را مطابق شکل به ۶  یا ۸ قسمت تقسیم کنید

قالب رو چرب کنید و خیمر رو به این شکل داخل قالب بچینید.

چون قسمتهایی که روی هم می افتاد کلفت میشد،اون قسمتها رو با قیچی جدا کردم.

مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و روی خمیر بریزید

لبه های خمیر را روی مواد برگردونید.

قسمتهایی که خمیر نپوشونده دوباره پنیر پیتزا بریزید.

روی خمیر را زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد می پاشیم.من به  جای زرده از خامه و زعفران برای زرینه استفاده کردم..

حلقه را تا وقتی روی خمیر طلایی شود در طبقه وسط فر ۲۰۰ درجه قرار می دهیم

شهریور ۲۴, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *