454

پیکلت ماهی

مواد لازم

  • 2 /1 پیمانه آرد
  • 2  /1 پیمانه شیر
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 1 ق س شوید تازه خرد شده
  • 80 گرم ماهی خرد شده
  • 2  /1 پیمانه پنیر ماسکارپونه
  • 2 ق چ سس خردل
  • 1 ق چ پودر سیر
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن مایع

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :

ابتدا تکه های ماهی را آغشته به نمک، فلفل و پودر سیر کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا تکه های ماهی را داخل آن سرخ کنید، داخل یک ظرف مناسب بریزید و کنار بگذارید.

در یک کاسه مناسب شیر، زرده تخم مرغ و شوید را بریزید و آنها را باهم خوب مخلوط کنید. آرد را الک کنید، سپس آن را به آرامی به مواد اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاید.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. با قاشق مقداری از خمیر را بردارید و آنها را داخل تابه به شکل دلخواه بریزید. کمی صبر کنید تا روی آن حباب هایی تشکیل شود، سپس آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم سرخ شود. وقتی خمیرها سرخ شدند، از تابه جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید تا خنک شوند.

در یک کاسه پنیر را با سس خردل مخلوط کنید. خمیرهای سرخ شده را داخل ظرف موردنظرتان بچینید. حالا مخلوط پنیر و سس را داخل قیف بریزید و روی پیکلت ها را با آنها تزیین کنید. در انتها روی هرکدام از پیگلت ها تکه های ماهی را قرار دهید، سپس آنها را سرو کنید.

شهریور ۲۴, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *