آرد، کره سرد خرد شده، شکر و بیکینگ پودر را داخل غذاساز ریخته و غذاساز را با دور متوسط روشن کرده و مواد را تا جایی که به شکل خرده نان در آیند با هم مخلوط کنید. تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده، مجددا دستگاه را روشن کنید تا جایی که خمیر جمع شود.
خمیر را از دستگاه خارج کرده (خمیر نرم است)، یک سوم آن را داخل نایلون گذاشته و در فریزر قرار دهید. مابقی خمیر را در نایلونی دیگر گذاشته و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته آنها را جدا کنید.
پنیر ماسکار پونه یا خامه ای، تخم مرغ ها، شکر، آرد سمولینا و وانیل را با هم زن برقی یا دستی با هم مخلوط کرده تا جایی که تمامی مواد با هم ترکیب شوند و مخلوط یکدستی ایجاد شود.
خمیر سرد شده را از یخچال خارج کرده، روی سطح آردپاشی شده به کمک وردنه باز کنید، در داخل قالب کمربندی ۲۳ سانتی انداخته و با کمک دست، دیواره و کف قالب را با آن بپوشانید. قالب را مجددا به مدت ۲۰ دقیقه در داخل یخچال قرار دهید.
قالب را از یخچال خارج کرده با مواد میانی پر کرده و روی مواد، زردآلوها را قرار دهید. یک سوم خمیر یخ زده را از فریزر خارج کرده، خرد کنید و با بادام خرد شده مخلوط کنید و روی مواد میانی بریزید.
لبه های خمیر دیواره را برگردانید و با دست به خمیر رویه بچسبانید. چیزکیک را داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که رویه طلایی رنگ شود قرار دهید. پس از طبخ، فر را خاموش کرده و در فر را نیمه باز کنید تا چیزکیک خنک شود. قالب را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
شهریور ۱۵, ۱۳۹۶
بدون دیدگاه