201

چیز کیک انبه

مواد لازم

  • بیسکوئیت 230 گرم
  • شکر قهوه ای ۳ قاشق غذاخوری
  • کره ۱۲۰ گرم
  • انبه ۴ عدد کوچک
  • پنیر خامه ای ۶۸۰ گرم
  • شکر ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۶ عدد بزرگ
  • لیموترش ۱/۲ عدد

مشخصات

برای 8 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :
  1. برای تهیه پایه چیز کیک، بیسکویت‌ها رو در غذاساز ریخته و پودر کنید. بعد شکر قهوه‌ای و تکه‌های کره (به دمای اتاق) رو اضافه کنید و دوباره مواد رو بزنید تا به هم بچسبن. ترکیب رو در کف قالب کمربندی گرد ۲۳ متری بریزید. اون رو به صورت یکدست در قالب پخش کنید و با فشار روی اون رو صاف کنید. پایه چیز کیک رو در یخچال بذارید تا مواد رویه چیز کیک رو آماده کنید.
  2. برای تهیه مواد رویه، از قبل فر رو با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و یک کتری آب بجوشونید.
  3. تکه‌های گوشت انبه رو در غذاساز بریزید و پوره کنید. پنیر خامه‌ای رو اضافه کنید و تا مواد یکدست بشن، بزنید. شکر رو اضافه کنید و بعد در حالی که غذاساز روشنه، تخم‌مرغ‌ها رو یکی‌یکی اضافه کنید. در آخر آب لیمو رو اضافه کنید و مواد رو تا کاملا با هم ترکیب بشن، بزنید.
  4. قالب رو روی ۲ لایه فویل آلومینیومی بذارید و فویل را محکم و تا لبه های قالب دور اون بپیچید. قالب رو در سینی فر بذارید. مواد رویه چیز کیک رو روی پایه بریزید و سینی رو تا ارتفاع نصف قالب از آب جوش پر کنید.
  5. کیک رو برای حدود ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه تا مواد رویه سفت بشه و فقط در وسط کمی شل باشه، بپزید. قالب رو از داخل سینی خارج کنید و روی توری بذارید تا خنک بشه. بعد از خنک شدن، چیز کیک رو برای ۱ شب در یخچال بذارید. برای سرو قالب کمربندی رو جدا کنید، چیز کیک رو در دیس مورد مناسبی بذارید و برش بزنید.
شهریور ۲۲, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *