291

چیکن تندروی هندی

مواد لازم

  • ران مرغ    ۲ تکه
  • ماست چکیده    ۳ ق غ
  • خمیر زنجبیل  یا زنجبیل خرد شده  ۱ ق چ
  • خمیر سیر یا سیر خرد شده   ۱ ق چ
  • پودر پاپریکا     ۱ ق غ
  • پودر فلفل چیلی     ۱ ق چ
  • پودر زیره سیاه    نصف ق چ
  • زردچوبه    ۱ ق چ
  • فلفل سیاه     ۱ ق چ
  • نمک    نصف ق غ
  • لیموی تازه    ۱ عدد بزرگ
  • هویج یا سایر سبزیجات دلخواه   به مقدار لازم

مشخصات

برای 4 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

روی تمام سطح مرغ برشهای عمیقی ایجاد کنید تا مواد سس به داخل گوست مرغ هم نفوذ کنند و خوش طعم ترش کنند ولی نه به اندازه ای که باعث جدا شدن گوشتها از هم شود .

کمی پاپریکا را به همراه کمی نمک و کمی آب لیمو خمیر کرده و بین برشهایی که روی مرغ ایجاد کرده ایم میکشیم تا مزه دار شود .

برای تهیه سس : ماست ، پاپریکا ، فلفل قرمز ، زردچوبه ، زیره ، آب لیمو ، سیر خرد شده ، زنجبیل  را با هم مخلوط نمایید .

مرغ را به سس آغشته کنید و ۳ ساعت بگذارید در یخچال استراحت کند .

یک ظرف پیرکس را برای فر آماده کنید و برای این که مرغ به کفش نچسبد میتوانید از سبزجاتی مثل هویج ، کرفس ، پیاز و فلفل دلمه به صورت درشت خرد شده یا حلقه ای در کف ظرف استفاده کنید سپس مرغها را روی آنها بگذارید .

فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود و مرغ را به مدت ۱ ساعت در فر بگذارید بپزد . بعد از پخت تکه های مرغ را کمی روی تابه گریل کنید یا تفت دهید تا رنگ و عطر بهتری بگیرد .

شهریور ۲۴, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *