373

کاپ کیک شکلاتی آلبالو

مواد لازم

  • آرد 150 گرم
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • نمک به میزان لازم
  • کره ۱۲۵ گرم
  • شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
  • مربای آلبالو ۳۰۰ گرم
  • شکر ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
  • خامه ۱۰۰ میلی لیتر

مشخصات

برای 3 نفر
روش متوسط
آشپزی :
  1. از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در ۱۲ عدد قالب مافین، کپسول کاغذی بذارید. آرد رو با بیکینگ پودر و یک چهارم قاشق چای خوری نمک ترکیب کنید.
  2. ماهیتابه رو روی حرارت بذارید و کره رو در اون آب کنید. ۱۰۰ گرم شکلات خرد شده رو به ماهیتابه اضافه کنید و بذارید تا نرم بشه. بعد ماهیتابه رو از روی حرارت بردارید و شکلات و کره رو با قاشق چوبی با هم ترکیب کنید.
  3. حالا مربای آلبالو، شکر، نوک انگشت نمک و تخم مرغ های زده شده رو با شکلات ترکیب کنید و بعد ترکیب آرد رو به اون ها اضافه کنید.
  4. خمیر رو در قالب های مافین بریزید و برای ۲۵ دقیقه در فر بپزید. اون ها رو برای ۱۰ دقیقه روی توری بذارید تا خنک بشن و بعد اون ها رو از قالب ها خارج کنید.
  5. حالا که کاپ کیک ها خنک شدن، رویه شکلاتی رو آماده کنید. ۱۰۰ گرم شکلات خرد شده رو به همراه خامه در قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید. وقتی شروع به قل زدن کرد، ترکیب رو از روی حرارت بردارید و تا غلیظ و یکدست بشه، با همزن دستی یا برقی بزنید.
  6. روی کاپ کیک ها رو با رویه شکلاتی بپوشونید و یک عدد آلبالوی مربایی روی هر کدوم بذارید.
شهریور ۲۲, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *