123

کرپ گوشت و پنیر

مواد لازم

  • تخم مرغ  4 عدد
  • شیر       2 پیمانه
  • نمک      1/2 ق چ + 1 و 1/2 ق چ
  • کره آب شده          1/4 پیمانه
  • آرد        2 و 1/4 پیمانه
  • گوشت چرخکرده   450 گرم
  • پیاز        1 عدد متوسط
  • شوید تازه 1 ق غ
  • پودر سیر و فلفل سیاه          به میزان لازم
  • پنیر موزارلا         1 پیمانه
  • کره        2 ق غ

مشخصات

برای 5 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

تخم مرغ، شیر، ۱/۲ قاشق چایخوری و کره آب شده را داخل مخلوط کن بریزید.

۲-۳ دقیقه هم بزنید تا مواد مخلوط بشن.

بعد با ۲ و ۱/۴ پیمانه آرد شروع کنید.

اگه خمیرتون خیلی شل بود بهش آرد اضافه کنید.

خمیر رو کنار بذارید و برید سراغ مواد داخل کرپ.

داخل تابه دیگه، روغن زیتون یا مایع بریزین و روی شعله ملایم بزارید.

گوشت، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر رو بریزین داخل تابه و تفت بدید.

سپس پیاز رو اضافه کنید و ۲-۳ دقیقه دیگه تفت بدین تا آبش کشیده بشه و روغن بندازه.

سپس از روی شعله بردارین و پنیر و شوید اضافه کنین و مخلوط کنین.

تابه رو روی شعله ملایم بزارین. کره رو داخل تابه بریزید.

برای هر کرپ، ۱/۴ پیمانه از مایع کرپ داخل خمیر بریزین.

خمیر رو مثل پاکت تا بزنید.

بعد کرپ ها رو داخل تابه سرخ کنید.

می تونید کرپ گوشت رو با خامه ترش یا ماست سرو کنید.

نوش جان

شهریور ۱۳, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *