357

کوفته‌ریزه‌های داوود پاشا

مواد لازم

  • گوشت چرخ‌کرده (مخلوط گوسفند و گوساله)500 گرم
     نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده)به مقدار لازم
  •  پیاز (رنده و آب‌گرفته شده)1 عدد
  •  آرد گندمبه مقدار لازم
  •  روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن)به مقدار لازم
  •  پیاز (نگینی خردشده)1 عدد
  •  زردچوبه (پودرشده)1 قاشق چایخوری
  •  نعناع خشک4 قاشق سوپخوری
  •  رب انار3 قاشق سوپخوری
  •  پیازداغمقداری برای تزیین
  •  خلال پسته (تفت داده‌شده)مقداری برای تزیین
  •  دانه انارمقداری برای تزیین

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :
۱٫ در ظرفی، گوشت را با مقداری نمک ورز دهید سپس پیاز و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و مجدداً ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند. کف دست را با مقداری آب مرطوب کنید و به‌اندازه‌های گردو از مخلوط بردارید و در کفِ دست، به‌شکل کوفته‌ریزه در آورید.
۲٫ کوفته‌ریزه‌ها را ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شوند. پس از این مدت، کوفته‌ریزه‌ها را از یخچال خارج کنید و در مقداری آرد بغلتانید.
۳٫ در تابه‌ای گود، حاوی روغنِ داغ، روی حرارت ملایم، پیاز (نگینی خردشده) را تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود. زردچوبه و کوفته‌ریزه‌ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند سپس نعناع خشک را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
۴٫ در ظرفی، رب انار را در ۵۰۰ میلی‌لیتر آب رقیق کنید سپس آن را به تابه حاوی کوفته‌ریزه اضافه و حرارت را زیاد کنید. زمانی‌که آب جوش آمد، درِ تابه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا خورش به‌مدت تقریباً ۴۵ دقیقه بپزد و کاملاً جا بیافتد.
۵٫ در اواسط پخت، مقداری نمک و فلفل به خورش اضافه کنید. پس از این مدت، خورش را در ظرف مورد نظر بریزید و با مقداری پیازداغ، خلال پسته و دانه انار تزیین و به‌ همراه چلو سرو کنید.
مرداد ۲۴, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *