392

کوکوی بادمجان و فلفل

مواد لازم

  •   3 پیمانه بادمجان خردشده
  • 1 پیمانه فلفل دلمه ای رنگی خردشده
  • 1 عدد پیاز خردشده
  • 2 /1 پیمانه جعفری خردشده
  • 5 عدد تخم مرغ
  •  1 پیمانه آرد
  • 1 پیمانه روغن زیتون
  • به میزان لازم نمک و فلفل

مشخصات

برای 3 نفر
روش متوسط
آشپزی :

ابتدابادمجان ها را خوب بشویید سپس آنها را به صورت حلقه ای برش دهید و هرکدام از حلقه ها را هم از وسط به دو نیم کرده، آنها را در یک سبد مناسب بریزید،روی آنها نمک بپاشید و حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا تلخی بادمجان گرفته شود سپس آنها را آبکشی کنید و در سبدی بریزید تا آبشان گرفته شود.

دریک کاسه مناسب تخم مرغ ها و روغن زیتون را خوب باهم مخلوط کنید سپس پیاز،جعفری،نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط کنید. حالا فلفل دلمه ای های رنگی و تکه های بادمجان را هم به مواد اضافه کرده و دوباره مواد را خوب باهم مخلوط کنید.در انتها آرد را به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.

یک تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن داخل آن بریزید. اکنون مواد کوکو را داخل تابه ریخته و آن را با پشت قاشق کاملاًپخش کنید و صبر کنید تا یک طرف کوکو کاملاً سرخ شود. کوکو را برش داده و هر برش را برگردانید تا آن طرف کوکو هم برشته شود سپس آن را سرو کنید.

شهریور ۲۵, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *