293

کیک خارجی ایتالیایی

مواد لازم

  • شکلات چیپسی به اندازه نیاز
  • نشاسته ذرت     پنجاه گرم
  • وانیل  نصف قاشق چایخوری
  • پودر قند  پنجاه گرم
  • آرد   دویست و بیست و پنج گرم
  • کره  دویست و بیست و پنج گرم

مشخصات

برای 3 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

کره نرم شده را خوب می زنیم، پودرقند و وانیل را اضافه کنیم ، آن قدر به هم بزنیم تا به صورت کرم شود . بعد آرد و نشاسته ذرت را اضافه کنیم تا خمیر لطیفی تهیه شود خمیر را داخل کیسه کنیم و با ماسوره ستاره ای در سینی با فاصله می ریزیم و روی هر کدام یک عدد شکلات چیپسی قگزاریم بعد سینی را با حرارت صد و هفتاد و پنج درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه در طبقه میانه فر بگزاریم تا بپزد .

شهریور ۱۹, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *