371

کیک سر و ته سیب کاراملی

مواد لازم

  • سیب 3 عدد
  • آب ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر یک و نیم پیمانه
  • کره ۱/۲ پیمانه
  • شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • خامه ترش ۱/۳ پیمانه
  • وانیل ۱/۴ قاشق غذاخوری
  • آرد یک و یک چهارم پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۲ قاشق چای خوری

مشخصات

برای 12 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :
  1. از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یه قالب گرد ۲۳ سانتی‌متری رو با روغن چرب کنید و در سینی فر بذارید.
  2. برای تهیه لایه کاراملی، برش‌های سیب رو به صورت منظم در کف قالب بچینید. آب و آبلیمو رو به همراه ۱ پیمانه شکر و یک چهارم پیمانه کره در قابلمه کوچکی بریزید و برای ۴ تا ۶ دقیقه بجوشونید تا به رنگ کارامل در بیاد. کارامل رو از روی حرارت بردارید و روی سیب‌ها بریزید.
  3. یک چهارم پیمانه کره (به دمای اتاق) و نصف پیمانه شکر رو با هم بزنید. زرده‌های تخم‌مرغ، خامه ترش و وانیل رو اضافه کنید و مواد رو خوب هم بزنید.
  4. در یه کاسه دیگه، آرد رو به همراه بیکینگ پودر، پودر دارچین و نمک الک کنید و به سایر مواد اضافه کنید.
  5. در کاسه دیگه‌ای سفیده‌های تخم‌مرغ رو با همزن برقی بزنید تا فرم بگیره و بعد با بقیه مواد ترکیب کنید. خمیر رو به صورت یکدست روی سیب‌ها بریزید.
  6. کیک رو برای حدود ۴۵ دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در وسط کیک می زنید و بیرون میارید تمیز باشه، بپزید.
  7. کیک رو از فر خارج کنید و بذارید برای ۳۰ دقیقه خنک بشه. بعد با چاقو کیک رو از دیواره‌های قالب جدا کنید و اون رو در ظرف مورد نظر برگردونید.
شهریور ۲۲, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *