204

کیک لامینگتون استرالیایی

مواد لازم

  • کره نرم شده          ۱۹۰ گرم
  • شکر      ۱ فنجان یا ۲۲۰ گرم
  • وانیل      ۲ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ  ۳ عدد
  • آرد        ۲ و ۱/۳ فنجان یا ۳۵۰ گرم
  • شیر       ۱ فنجان یا ۲۵۰ml
  • شکلات تلخ          ۲۲۰ گرم
  • خامه پرچرب        ۱ فنجان یا ۲۵۰ml
  • پودر نارگیل         ۱ فنجان

مشخصات

برای 4 نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود ۲۰ سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم.سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با ۱ قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم. آرد و شیر را در ۳ مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.

پس از طبخ،می گذاریم ۵ دقیقه بماند تا سرد شود.شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود ۲۰دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.

شهریور ۱۸, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *